Oliver Vass

Oliver ble født i England og, etter å ha bodd i Swaziland, Bolivia og Sverige, har han valgt å gjøre sitt hjem i den norske byen Lillehammer.

Som utdannet økonom fra Exeter, hvor han spesialiserte seg i å undersøke de økonomiske realitetene som ligger til grunn for den mislykkede teorien om Clash of Civilisations, har Oliver også en mastergrad i internasjonale relasjoner fra Royal Holloway. Hans dype interesse ligger i den menneskelige opplevelsen av globale anliggender.

Etter å ha etablert og ledet et feriefirma i Storbritannia, søkte Oliver en ny retning som ville tillate ham å bruke sin ekspertise innen markedsføring, økonomi og politikk. Ved å dype sitt engasjement i Lillehammers litterære scene, fant han en likesinnet i Lotta Köhler og, med oppmuntring fra venner i eksil i Norge, co-grunnla Sic Publishing.

Gjennom korrekturlesing av litteratur oversatt til engelsk, møtte Oliver mange talentfulle forfattere i eksil og innså betydningen av historiene de hadde å dele. Denne erfaringen førte til hans involvering i DKS, hvor han samarbeidet med en usedvanlig dyktig forfatter for å utdanne tusenvis av studenter om utfordringene kvinner i Iran står overfor.

Ved å trekke på denne samlede erfaringen og de komplementære ferdighetene til sin forretningspartner, ble det en naturlig progresjon for Oliver å starte et forlag dedikert til å formidle historiene til mange talentfulle individer.

en_GBEnglish (UK)